Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
12 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

106.92

Eladó Téglalakás

Budapest, XVII. kerület
Rákoscsaba
162 m2
739 m2

Három generáció egy telken

Eladásra kínálunk Rákoscsabán főútvonalon három generáció együtt élésére alkalmas ingatlant 739 nm-es telken.

A telken található egy két szintes ház, szintenkénti bejárattal és egy földszintes kis ház, továbbá tárolásra és kis műhelyre alkalmas melléképületeket.

A kis ház 41 nm-ben megtalálhatunk két szobát (14,0 és 15,5 nm), ami egymásból nyílik egy fürdőszobát wc-vel (2,85 nm), egy konyhát (4,6 nm) amiben az étkező rész is helyet kapott és egy spejzet (2,0 nm). Mindezek az előszobából (2,1 nm) kiindulva találhatók meg. Ez a kis házikó 30-as téglafallal épült és 8 cm-es szigeteléssel van ellátva. A fűtés gázkonvektorral került kialakításra. A kis házat közvetlenül az udvarról tudjuk megközelíteni.

A földszinti lakás alapterülete 60,9 nm, itt a következő helyiségeket találjuk meg: a lakásba az előszobán (3,6 nm) keresztül jutunk, ahol elsők között a wc-t (1,2 nm) találjuk majd az előszobából tovább haladva a étkezővel együtt kialakított konyhába (10,5 nm) jutunk, innen egy közlekedőn (3,67 nm) keresztül jutunk a lakás további helységeibe. A kamrán (2,99 nm) keresztül jutunk a cirkó helyiségbe (2,05 nm). A közlekedőből nyílik még a fürdőszoba (3,89 nm) is és a nappali (22,5 nm) is amiből tudunk tovább jutni a hálószobába (10,5 nm).
Külső lépcsőn jutunk fel az emeleti lakásba, ahol az előszobán (2 nm) keresztül juthatunk el az étkezővel egy légtérben lévő konyhába (12,25 nm) és a kamrába (3,0 nm), a külön álló wc-be (1,1 nm), és a fürdőszobába (3,9 nm). Tovább haladva az előszobából a közlekedőbe(2,8 nm), ahonnan nyílik az egyik szoba (8,7 nm) és a nappali (16,7 nm). A nappaliból lett leválasztva egy háló fülke (12,2 nm) is, de a nappaliból lehet kijutni az erkélyre is.
A nagy ház alatt van egy kisebb pince is.
A teleken található még melléképület, és tároló. Továbbá van egy gyűrűs kút is ami a kert öntözésre kiválóan alkalmas, egész évben van benne megfelelő mennyiségű víz utánpótlás.

A házban tartózkodva nem érezzük, hogy főút mellett lakunk, az utcazaj zárt ablakoknál alig érzékelhető. A nagy házban lévő lakásokban van klíma, így a nyári melegben is kellemes hőérzetet lehet teremteni. A két lakás jelenleg egy kazánról üzemel, de mivel a jelenlegi kazán nem a legkorszerűbb, egy esetleges korszerűsítésnél akár megoldható a két lakás külön kazánról üzemeltetése. A melegvíz előállítása lakásonként külön bojlerrel történik. A nyílászárok részben ki lettek cserélve műanyagra, részben még a régi fa szerkezetű ablakok vannak. A nagy ház építése a 60-as években történt, majd a 90-es években lett az emelet megépítve és így lett kialakítva a két lakás. A mérők közösek, de akár almérőkkel ezt meg lehet oldani. A háznak megvan a két generációs tanúsítványa így a gáz fogyasztásnál már a kedvezményes árat lakásonként veszik figyelembe.

Ajánlom az ingatlant olyan családoknak, ahol akár a szülők , nagyszülők és a gyerekek is szeretnének "közel" lakni egymáshoz, de mégis mindenki a saját kis lakásában.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

89

Eladó Ikerház

Budapest, XVII. kerület
Rákoscsaba-Újtelep
3
131 m2
555 m2

17.kerületi ikrerházfél világos terekkel, csendes, rendezett utcában eladó

Közeli infrastruktrúrával, kiváló közlekedéssel rendelkező ikerfél eladó.

 

1986-ban épült, folyamatosan karbantartott lakóépület, mely téglaépítésű. Az Északi és Keleti külső oldalon 2cm-es szigetelés lett felragasztva.

6 éve az összes nyílászáró ki lett cserélve, mely szúnyoghálós, és redőnyös. A tető 3 éve lett fejútítva, és zsindely héjazatot kapott.

A ikerházfelek között 60cm-es falvastagság található.

 

Két bejárati ajtón belépve az előszobán (13,2nm) keresztül közelíthető meg jobbra a füdőszoba (3,6nm), a WC (1,5nm), majd az étkező-konyha (11,7nm). A konyhából nyílik a kamra (2,5nm).

Balra a nappali (20,2nm), és ugyancsak innen közelíthető meg a garázs (22,1nm).

A lépcsőházon keresztül a fenti közlekedőbe jutunk, ahonnan egy egy nagy szoba (23,1nm) található 2 ajtóval, előkészítve azt a lehetőséget, hogy két kisebbre osztható legyen. Innen nyílik a terasz (7,2nm). A másik oldalon szintén egy szoba ( 11,7nm), és egy fürdőszoba (3,6nm) található.

 

Várom hívását a hét bármely napján, ha szeretné megtekinteni, időpont egyeztetés céljából!

 

Ingatlanirodánk segítségére van az alábbi szolgáltatások kapcsán:

- ügyvédi háttér, jogi tanácsadás, szerződésírás

- hitelügyintézés

- energetikai tanúsítvány beszerzése.

Amennyiben az Ön ingatlanának eladásában, kiadásában lehetek segítségére, készséggel állok a rendelkezésére, Ügyfeleim várják a kiajánlást!

 

 

Zöldövezeti

69.9

Eladó Ikerház

Vácrátót
Szent István lakópark
5
108 m2
383 m2

Új építésű otthon várja lakóit, minden igényt kielégítő praktikus elrendezéssel

Vácrátóton a Szent István Lakóparkban, sík területen fekvő, összesen 766m2-es telekre, egy kétlakásos, darabonként 107,75m2-es, emeletes, újépítésű ingatlan lett tervezve. Figyelembe véve a lakópark adottságait, mely kertvárosias lakóövezet, szabadonálló, a zöldövezeti besorolásnak megfelelő paraméterekkel rendelkezik.

 

Az ikerház teljes közműves ellátottsággal rendelkezik, kontyolt tetővel, hagyományos épület szerkezetekkel, egyszerű, de modern stílusban készül, a közelben folyamatosan épülő épületekhez illeszkedik.

Az épület megközelítése (kialakítása a későbbiekben valósul meg) burkolt úton keresztül, lakásonként külön bejáraton történik. Mindkét lakáshoz 1-1db gépjármű, az épület előtti burkolt felületű kültéri, fedetlen parkolóban kap helyet. 

 

Az 1-2. lakás tükörképszerű elhelyezkedést kap a következő képpen: fedett bejáraton belépve előtérbe érkezünk, ahonnan közvetlenül egy vendégszoba és vizesblokk nyílik. Tovább haladva az egyterű nappali-konyha-étkezőbe követi. A nappalinak közvetlen kapcsolata van a terasszal, és innen közelíthető meg az emelet a lépcsőn. Felérkezve a közlekedővel összekötött 3 szoba, valamint a fürdőszoba található. 

 

A teherhordó falazat Porotherm 30 klímafalazatból, a válaszfalak, pedig 10cm-es válaszfaltéglából épülnek.

A homlokzati műanyag nyílászárók 5 légkamrás kivitelben, 3 rétegű, Low-e bevonatú hőszigetelő üveggel, kívül, és belül is fehér kivitelben, helyiségenként 1 szellőzővel ellátva.

 

Az ingatlan fűtését 9kW-os Midea osztott rendszerű levegő víz hőszivattyú MHA-V 9 WD2N1 MIDEA, és a meleg vizet Ariston Welis Evo 100 elektromos vízmelegítő biztosítja. A hőszivattyú a földszinten, a bejárat mellett lesz elhelyezve, a helyiségekben padlófűtés lesz kiépítve.

 

A falazat Dryvit rétegének simításának felhordása után a homlokzat 1,5mm-es szemcsenagyságú gördülőszemcsés műgyantás színező vakolatot kap, melynek színvilága választható, a lábazatra kavicsos műgyanta kerül.

 

Az utcai részen kialakított zsalukőkerítés, lábazati rész lábazati műgyantával oszlopok házzal megegyező színnel ellátva lesznek. Oszlop közök fa lécek felszerelésével és vékonylazúrral lefestve. A telkek között elválasztó drótfonat kerítés tervezett.

 

A vételár tartalmazza a hideg-meleg burkolat bruttó 4.000Ft /nm-es összegét, a szúnyoghálós beépített, rejtett redőnytokokat, a riasztó és elektromos redőny bekábelezését, valamint egy 2,5kw-os napelem rendszer kiépítését, és a kulcsrakész ingatlant. 

Az úszó kapu motorizálható kivitelben kerül kiépítésre. A lakáshoz 1db beltéri kaputelefon kerül felszerelésre, ami a kiskapu nyitását biztosítja.

 

Kérésre műszaki leírást, tervdokumentációt küldök, keressen bizalommal!

Amennyiben szeretné megtekinteni személyesen, kérem hívjon a hét bármely napján időpont egyeztetése céljából!

Az építő csapat számos referencia munkával rendelkezik az elmúlt évekről.

 

Babaváró, teljes Cs0K + kedvezményes hitel igénybe vehető!

 

Ingatlanirodánk segítségére van az alábbi szolgáltatások kapcsán:

- ügyvédi háttér, jogi tanácsadás, szerződésírás

- hitelügyintézés

- energetikai tanúsítvány beszerzése.

 

Amennyiben az Ön ingatlanának eladásában, kiadásában lehetek segítségére, készséggel állok a rendelkezésére, Ügyfeleim várják a kiajánlást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

97.9

Eladó Téglalakás

Budapest, XVII. kerület
Rákoscsaba
3 + 1
91 m2
42 m2

PRÉMIUM LAKÁS RÁKOSCSABÁN PANORÁMÁS TETŐTERASSZAL

Rákoscsaba rohamosan kiépülő részén kínálunk első emeleti nettó 91 m2-es lakást 94 m2-es panorámás tetőterasszal. Az ingatlanon már az építkezés megkezdődött, nem csak a rajzasztalon létezik a lakás. A lakás elrendezése és elosztása az alábbiak szerint lett kialakítva. Három szoba dél-keleti irányban a kert felé néz a nappali+konyha+étkező egy légtér ami dél-nyugati irányban kapott helyet a lakáson belül, továbbá a fürdőszoba és a WC egy helyiségben található és tartozik egy tároló is a lakáshoz, meg egy autó részére egy fedett beálló. A nappaliból tudunk az erkélyre kijutni, amin keresztül eljuthatunk a lakás teljes területén elhelyezkedő tetőteraszra, amit körbe süt a nap és csodálatos panoráma tesz igazán különlegessé. A környéken általános iskola, óvoda, bölcsőde is található, valamint orvosi rendelő, gyógyszertár, közért, és kültéri edzőpálya is elérhető közelségben van. Akár autóval akár autó nélkül is könnyen megközelíthető a főváros, hiszen vonattal a Keleti Pályaudvarnál, míg a buszközlekedéssel az Örs vezér terénél tudunk rövid időn belül eljutni. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, a burkolatok, szaniterek igény szerint választhatók megadott értékhatáron belül vagy felár ellenében.

Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

64.9

Eladó Családi ház

Pécel
Csatáridűlő
156 m2
1 200 m2

Pécelen eladó panorámás telken lévő ikerházfél és egy különálló ház

Eladó Pécel kedvelt helyén, aszfaltozott utcában egy 1132nm-es panorámás telken lévő ikerházfél, AZ 50-es években épült mely tágas terekkel bír. A földszinten (kb. 111nm) a bejárat egy fedett teraszról közelíthető meg, ahonnan egy előtérbe jutunk. Innen található balra a konyha, melyhez tartozik egy spájz, szemben a fürdőszoba Wc-vel, mellette egy különálló Wc, lépcső a félig beépített tetőtérbe, ami alatt egy gardrób található. Jobbra az étkező, és a nappali, ahonnan külön 2 szoba nyílik. A tetőtérben a folyosóról egy nagy szoba (melyhez gardrób is van, kb: 46nm), jobbra a padlástér található. A ház fürdőszobája felújításra szorul, és a külső festés az új tulajdonos feladata lesz. 

 

A másik, egy kisebb, különálló téglaház 2003-ban épült, mely körbejárható. Alapterülete 45,6nm. Nyílászárók műanyagok, előszoba (6,3nm), fürdőszoba + Wc (6,2nm), konyha (14,8nm), szoba (16nm) gardrób (2,3nm) helyiségeket tartalmaz. A ház külső dryvitolása, és festése hiányzik. A tetőtérbe külsőleg lehet bejutni.

 

Ajánlom családoknak, akik együtt, de mégis különálló helyen szeretnének lakni, akár fiatal, akár idősebb családtagjukkal!

 

Hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése